Flyttstädning och andra städtjänster

Olika sorters städtjänster

I och med den ökade konkurrensen som idag råder i Sverige är det lättare för dig som kund att hitta städfirmor som erbjuder olika sorters städtjänster till riktigt låga priser. Vi på FlyttstädningsAkuten är framförallt inriktade på flyttstädning men det finns även många andra städtjänster att tillgå till låga priser. Här följer ett antal städtjänster som är vanliga i Sverige idag.

Mattstädning

Att städa sina egna mattor är det många som drar sig för. Men ofta går det enkelt att göra själv. Idag finns bra produkter för rengöring av mattor och man kan även skaffa särskilda damsugarhuvuden för effktiv mattstädning. Om inte det fungerar är kemtvätt ett säkert och bra alternativ. Ett annat beprövat sätt att rengöra smutsiga elelr dammiga mattor är helt enkelt att lyfta ut dem utomhus och piska dem med en mattpiska.

Hemstädning

Hemstädning är en vanlig form av städhjälp. Hemstäd var mycket vanligt förr i tiden men försvann mer och mer under andra halvan av 1900-talet. På senare år, i takt med att priserna sjunkit och att många människor satsar mer och mer på karriären så har hemstädning fått ett starkt uppsving igen. Hemstädning är idag billigt och tidseffektivt och blir bara vanligare och vanligare i Sverige.

Kontorstädning

Nästan alla arbetsplatser använder sig idag av extern städhjälp. Många oseriösa företag ser sina chanser i denna bransch och det är därför viktigt att du som kund hittar en städfirma du är nöjd med när du anlitar dem för kontorsstädning.

Fönsterputsning

Fönsterputsnig är något av en konstform och många tar hjälp av professinella städare för att putsa sina fönstrar. Fönsterputsning ingår ofta i ordinarie städuppdrag. Men var noga med att kolla så att fönsterputsningen inte kostar extra så som den gör hos vissa städföretag. Hos flyttstädning Luleå ingår fönsterputsning i städningen utan extra kostnader.

Flyttstädning

Vid flyttstädning är det extra viktigt att man vet vad man gör. Utan en checklista med allt som ska städas och rengöras glömmer man som privatperson nästan garanterat något. Flyttstädning är tidskrävande och jobbigt och det krävs att man är noggrann och metodisk. Många väljer därför att betala för professionell flyttstädning. Vi här på Flyttstädning Luleå .se erbjuder flyttstädning till låga och fasta priser utan dolda avgifter. Vill du spara tid och skippa oroa dig för klagomål i efterhand? Anlita oss redan idag!

Vill du boka ett flyttstäd i Luleå av vårt städföretag? Fyll i formuläret eller maila oss med en gång!